كاهش نرخ سود بانكی تا چند روز آینده
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه کاهش سود تسهیلات بانکی تا چند روز دیگر محقق میشود، گفت: نرخ تورم تا یکماه آینده به مرز تک رقمی میرسد.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت:برای افراد بالاتر از 75 سال بیمه عمر صادر نمی شد که مقرر شد تقریبا از دی امسال این سقف سنی برداشته شود . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، کل بیمه مرکزی با ابراز امیدواری از این که امید به زندگی که اکنون 72 است ، افزایش یابد ، گفت: هم اکنون در برخی کشورها سقف بیمه عمر تا 106 سال است .
وی در ادامه بر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی هر چه بیشتر در زمینه مزایای بیمه تاکید کرد و گفت: هم اکنون سرانه بیمه برای هر نفر در کشور حدود70 دلار است در حالی که میانگین جهانی آن 608 دلار است .
کریمی افزود: ضریب نفوذ بیمه در کشور ما یک و نیم درصد ، میانگین جهانی آن 7 و نیم درصد و در کشورهای پیشرفته 11 درصد است .
وی اضافه کرد: این آمارها لزوم فعالیت هر چه بیشتر رسانه ها را در زمینه اطلاع رسانی بیمه نشان می دهد زیرا مردم ما به علت اطلاع رسانی ناکافی از مزایای بیمه مطلع نیستند .
نظرات