بخشودگی بیمه ای كارفرمایان خوش حساب
محمدحسن زدا گفت: بر اساس بخشنامه صادر شده، کارگاههایی که به دلایل غیر ارادی از جمله حوادث غیرمترقبه و همچنین تحریمهای ظالمانه و نوسانات نرخ ارز امکان پرداخت حق بیمه را نداشتهاند، میتوانند با...
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پرورش با اعلام اینکه امسال از آن سال هایی است که برای تامین آب، افزون بر تابستان در پاییز نیز با مشکل مواجه خواهیم بود گفت: این موضوع ضرورت صرفه جویی مصرف آب را در استان دوچندان می کند.
مدیرعامل آبفای استان تهران با اشاره به درخواستهای فراوان این شرکت برای صرفه جویی 20 درصدی مشترکان در مصرف آب اظهارداشت: در سه ماهه ابتدای سال جاری، نه تنها این میزان صرفه جویی حاصل نشد، بلکه میزان مصرف آب 10.5 درصد هم افزایش یافت.
پرورش ادامه داد: در حال حاضر، سامانه منابع آبی شرق تهران در مقایسه با سال گذشته 50 درصد و سامانه منابع آبی غرب تهران نیز 30 درصد با کاهش آب مواجه است. امسال از آن سال هایی است که برای تامین آب، افزون بر تابستان در پاییز نیز با مشکل مواجه خواهیم بود و این موضوع ضرورت صرفه جویی مصرف آب را در استان دوچندان می کند.
وی افزود: از ابتدای سال آبی جاری (مهرماه 92) تاکنون، 233 میلیمتر بارنگی در استان داشته ایم که در مقایسه با زمان مشابه سال آبی گذشته، 15 درصد کاهش نشان می دهد. مدیریت آب برای سال آبی آینده با ذخایر کنونی سدها بسیار دشوار است.
این مقام مسئول در آبفای استان تهران با بیان اینکه منابع آبی سامانه های شرق تهران از جمله لتیان و لار 50 درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است یادآور شد: منابع آبی سامانه های غرب تهران نیز شامل سدهای طالقان و کرج در مقایسه با سال گذشته 30 درصد کاهش دارد.
پرورش خاطرنشان کرد: براساس پیش بینی های هواشناسی، وضعیت دما در استان تهران امسال دو درجه افزایش یافته و هوا گرمتر شده است که نتیجه آن راه اندازی زودهنگام و استفاده بیشتر از کولرهای آبی است.
وی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به همزمانی ماه رمضان با اوج گرما در فصل تابستان٬ انتظار افزایش پیک لحظه ای مصرف آب در هنگام سحر و افطار می رود که امکان کاهش فشار شبکه در برخی مناطق استان وجود دارد.
مدیرعامل آبفای استان تهران با بیان اینکه در این استان در پیک مصرف 4.5 میلیون مترمکعب آب در روز تولید میشود که معادل 52 مترمکعب آب در ثانیه بوده و مصرف روزانه آب در استان تهران معادل حجم آب دریاچه چیتگر است افزود: سرانه مصرف آب در استان تهران روزانه به ازای هر نفر 320 لیتر است که حدود دو برابر استانداردهای جهانی است.
پروش تاکید کرد: اگر مردم 20 درصد در مصارف غیرضرور خود صرفه جویی کنند، می توانیم تابستان و پاییز سال جاری را به خوبی پشت سر بگذاریم. وی با بیان اینکه آبرسانی در تهران از مشکلات خاصی برخوردار است افزود: ما اختلاف ارتفاع حدود 800 متر را در تهران داریم که این موجب می شود آب تا 8 مرحله در برخی نقاط پمپاژ شود.
نظرات