بخشودگی بیمه ای كارفرمایان خوش حساب
محمدحسن زدا گفت: بر اساس بخشنامه صادر شده، کارگاههایی که به دلایل غیر ارادی از جمله حوادث غیرمترقبه و همچنین تحریمهای ظالمانه و نوسانات نرخ ارز امکان پرداخت حق بیمه را نداشتهاند، میتوانند با...
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ازحمایت های دولت برای تقویت و افزایش صادرات محصولات دانش بنیان خبر داد و گفت: بسیاری از محصولات دانش بنیان نیازمند ایجاد بازارهای فرامرزی هستند و دولت باید كمك كند تا این محصولات بازارهای صادراتی بیشتری داشته باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، ' نسرین سلطانخواه 'یادآور شد : برنامه حمایت از صادرات محصولات دانشبنیان دو بخش دارد كه یك بخش مربوط به حمایت مالی است و شامل مرحله ای است كه بتوان آن كالا را در داخل تولید ، برای آن بازار داخلی پیدا كرد.همچنین این محصولات استانداردهای بین المللی را كسب كنند.
وی افزود: بخش حمایت غیر مالی یا معنوی نیز شامل این است كه مصوباتی را برای تسهیل صادرات این نوع محصولات از طریق كارگروه حمایت از صادرات ارایه و همچنین شرایط حضور محصولات دانشبنیان در نمایشگاه های تخصصی به منظور پیدا كردن بازاررا فراهم كنیم.
سلطانخواه اظهارداشت: آن بخش از حمایت های مالی كه پیش ازاین در زمینه تولید این محصولات و یافتن بازار صادراتی وجود داشت ، مانند سابق ادامه می یابد و با همكاری وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و امور خارجه حمایت های غیر مالی نیزبرقرار می شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: در حال حاضر این نوع محصولات ، در داخل بازار دارند ولی در مورد كالاهای دانش بنیان هدف گذاری این است كه از ابتدا به نحوی تولید شوند كه مطابق با استانداردهای بین المللی بتوانند در بازارهای خارجی حضور داشته باشند.
سلطانخواه حاطرنشان كرد: موضوع صادرات محصولات دانش بنیان یكی ازهدف گذاریهای بزرگ در كشور است و پیش بینی می شود كه میزان صادرات محصولات دانشبنیان در پایان برنامه پنجم توسعه كشور به 8 درصد و در افق 1404 به 20 درصد برسد.
نظرات