كاهش نرخ سود بانكی تا چند روز آینده
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه کاهش سود تسهیلات بانکی تا چند روز دیگر محقق میشود، گفت: نرخ تورم تا یکماه آینده به مرز تک رقمی میرسد.
ˈایراندخت عطاریانˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود:البته این مبلغ سقف وام اختصاص داده شده برای تاسیس تعاونی های چند منظوره بازنشستگان است.
این مقام مسوول در صندوق بازنشستگی کشوری گفت: این در حالی است که اگر پنج تا 10 نفر بازنشسته، برای تاسیس تعاونی های چند منظوره با یکدیگر مشارکت کنند ، مبلغ وام برای هر نفر یک میلیون و 500 هزار تومان خواهد بود.
عطاریان ادامه داد: هر قدر تعداد بازنشستگان بیشتر باشد می توانند یک تعاونی چند منظوره و کاربردی را با یکدیگر به ثبت برسانند.
وی با بیان اینکه وام توانمند سازی ویژه بازنشستگان در راستای ˈطرح درخانه نمانیمˈ دیده شده است ، افزود : بازنشستگان کشوری، افرادی توانمند و مجرب هستند و آنان باید در صحنه های اجتماعی و تشکیل تعاونی های چند منظوره ورود پیدا کنند.
به گفته عطاریان، استفاده از این نوع وام باعث می شود تا بازنشستگان بدون انزوا و گوشه گیری و با بکارگیری توانمندهای خود در جامعه فعالیت کنند.
نظرات