دیدار تیم ملی والیبال ایران و فرانسه
مسئولین امنیتی شهر تورکوئینگ فرانسه وعده دادند که دیدارهای تدارکاتی تیم ملی والیبال ایران و فرانسه در امنیت کامل برگزار شود و برای رسیدن به این هدف تدابیر امنیتی این شهر را افزایش دادند.
ریحانه بهشتی، دبیر آموزش و پرورش و یکی از ورزشکاران حرفهای دوومیدانی خراسان رضوی بود که صبح امروز در اثر مرگ مغزی فوت کرد.
بانوی دوومیدانی کار خراسان رضوی در اثر مرگ مغزی در گذشت.
ریحانه بهشتی، دبیر آموزش و پرورش و یکی از ورزشکاران حرفهای دوومیدانی خراسان رضوی بود که صبح امروز در اثر مرگ مغزی فوت کرد.
این ورزشکار جوان که در گذشته کارت اهدای عضو خود را نیز گرفته بود، قرار است با اهدای اعضای بدن خود به چندین بیمار نیازمند، به آنها زندگی دوباره ببخشد.
فدراسیون دوومیدانی جمهوری اسلامی ایران پس از این اتفاق تلخ، با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: "جامعه دوومیدانی در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، امام حسین (ع)، در غم فراق ورزشکاری حرفه ای و مادری مهربان به سوگ نشسته است؛ ورزشکاری که در اخلاق ومنش پهلوانی بزرگترین افتخار را برای خانواده بزرگ دوومیدانی ایران رقم زد. این فدراسیون ضمن ابراز همدردی با خانواده مرحوم بهشتی، علو درجات را از خداوند منان برای آن مرحومه خواستار است."
منبع: ايرنا
نظرات