كاهش نرخ سود بانكی تا چند روز آینده
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه کاهش سود تسهیلات بانکی تا چند روز دیگر محقق میشود، گفت: نرخ تورم تا یکماه آینده به مرز تک رقمی میرسد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:اپراتور سوم تلفن همراه اعلام کرده است که تا پایان شهریور شبکه خود را در هشت مرکز استان دیگر راه اندازی خواهد کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، اپراتور سوم تلفن همراه از تعهدات خود عقب است اما طبق برنامه ای که داده اند و پیشرفت های کاری خود را اعلام می کنند قرار است شبکه این اپراتور در همین ایام در خراسان رضوی راه اندازی شود.
وی ابراز امیدواری کرد: اپراتور سوم با توجه به نوع خدمات متفاوت و امکانات و ارزش افزوده بالایش هر چه زودتر به تعهدات خود عمل کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره ارسال برخی پیامک ها از جمله به مسئولان گفت: پیامک ها از نظر محتوا باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز داشته باشند و وزارت ارتباطات تأمین کننده شبکه ارتباطی است و درخصوص مجوز محتوا دخالتی ندارد.
تقی پور همچنین توسعه ظرفیت برای پهنای باند داخل کشور و افزایش ظرفیت ترانزیت را از برنامه های امسال وزارت ارتباطات و فناوری اعلام کرد.
نظرات